GDPR съгласие

Съдържанието на този уеб сайт: reklama-varna.com („Сайтът“) е съобразено със Закона за защита на личните данни и

свързаната правна уредба.

 

Тази Политика за защита на личните данни има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за правата Ви да контролирате тези действия.

Вашето съгласие и нашата отговорност:

Като приемате Политиката за защита на личните данни на reklama-varna.com и в зависимост от избраните от Вас услуги, Вие доброволно се съгласявате личните Ви данни да бъдат автоматично обработени в съответния обем за маркетингови цели. reklama-varna.com запазва правото си да променя Политиката за защита на личните данни по всяко време, за което ще информира клиентите си по подходящ начин.

reklama-varna.com не обработва лични данни за лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

reklama-varna.com се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на Сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания.

reklama-varna.com използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.Сигурността на Сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

reklama-varna.com не носи отговорност за защитата на данните извън обичайните мерки, които взима. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, reklama-varna.com ги унищожава, освен ако действащото право не предвижда друго.

Лични данни, които обработваме:

Личните данни, които получаваме от Вас зависят от избраната от Вас услуга. Те се предоставят доброволно и са насочени към персонализиране на Сайта и получаваните от Вас рекламни материали, ако сте избрали подобна услуга.

Тези лични данни е възможно да са:

Собствено и фамилно име;

Електронна поща;

Адрес за контакт;

Телефон за контакт.

Употреба на Бисквитки/Cookies

Вашите права:

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от reklama-varna.com, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

достъп до предоставените от Вас лични данни и информация свързана с тяхното обработване;

заличавания, корекции или блокиране на лични данни при обработка противоречаща на Закона за защита на личните данни;

отказ от получаване на електронния бюлетин и електронни маркетингови комуникации.Тази опция може да бъде упражнена чрез изпращане на e-mail на електронен адрес: office@reklama-varna.com

Контакти за въпроси:

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси моля свържете се с нас по някой от следните начини:

Обадете се на: + 359 878 66 55 37;

Пишете на: office@reklama-varna.com

Сравни

Не сте избрали продукт за сравнение.