-14% КРЪГЪЛ ПЕЧАТ GRM 46040 HUMMER

Кръгъл автоматичен печат с диаметър 40 мм и капаче. Серия HUMMER с усилена конструкция, устойчива на големи натоварвания, метални елементи на подвижната част на корпуса и усилена пружина. Цената включва изработка на клише от качествен полимер лазерно гравиран с диаметър 40мм и механизъм. Срок за изработка и доставка до 24 часа за градовете София; Бургас; Варна; Пловдив; Благоевград; Велико Търново; Видин; Враца; Габрово; Добрич; Кърджали; Кюстендил; Ловеч; Монтана; Пазарджик; Перник; Плевен; Разград; Русе; Силистра; Сливен; Смолян; Стара Загора; Търговище; Хасково; Шумен; Ямбол и до 48 часа за по-малките населени места.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Как се прави печат? от Рекламна Агенция Варна
Във векторна програма, в случая Corel Draw си правим изображението за печата - текста, ако има лого, то се добавя в средата. 
След това копираме изображението.
След това правим кръг около печата с размери 2 мм по-големи от на самия печат, което ще ни служи за гравиране и в последствие изрязване.
Задаваме червен outline където трябва да бъде изрязан печата.
След това го обръщаме в негатив.
Копираме още веднъж и след това обръщаме самия печат в Mirror ( огледално ). След това експортираме файла към програмата за рязане и гравиране.

В следващия урок ще ви покажем как става това.

Ако имате критика, идеи или въпроси не се стеснявайте - напишете коментар.

 

Как се прави печат? - част 2-ра от Рекламна Агенция Варна
Импортираме изработения в част 1-ва шаблон
Поставяме луст гума за гравиране и след позициониране на лазера - стартира гравирането на фирмения печат.
След това печата бива лазерно изрязан от гумения лист и следва почистване с четка и имаме така нареченото клише за фирмен печат.

Очакваме вашите мнения, коментари.

КРЪГЪЛ ПЕЧАТ GRM 46040 HUMMER

  • 44.04лв.
  • 38.04лв.
  • без ДДС: 31.70лв.

Опции